Farfest – Farský festival v záhrade

Farfest – Farský festival v záhrade

Srdečne vás pozývame na farský festival, kde zažijeme vystupenie miestnych umelcov a talentov, zborov i divadielko. Podujatie sa koná v nedeľu 11. júna 2023 od 15:00 hod. vo farskom parku.

Čakajú vás aktivity pre deti, maľovanie na tvár, občerstvenie a v neposlednom rade aj výstava malých i veľkých tvorcov. Pre rodiny s deťmi, ale aj naše babky či dedkov a v neposlednom rade všetkých kamarátov pripravujeme krásne poobedie. Zažijeme, ako si môžeme byť darom jeden pre druhého. Teší sa na vás celý farský tím.

V programe sa predstavia aj: Juraj Bartoš, Michal Jaško a hostia, Frišké strunky – Kulišekovci, Papšovci Farský zbor, ZUŠ Jozefa Kresánka, DFS Čečinka – malá kapela, Leoš Farkaš, Jarmila Mušitzová, DSZ Kresánik – Renáta Štubniaková, Ivana Chrapková a ďalší.

➡️ Zároveň bude pripravený stolík na chutné pečené dobroty. Ak môžte, budeme sa tešiť ak niečo dobré prinesiete, čo budú môcť ochutnať aj ostatní.

Chcete byť aj vy darom pre druhých?
Potešíme sa každému koláčiku, ktorý prinesiete.
BOŽIE (s) TVORENIE – Kreslíš? Tvoríš? Fotiš? Prines aj ty kresbu, fotografiu, svoju tvorbu na papieri (A4), hoď ju do krabičky v kostole do 7.6.2023 a objaví sa na výstave na Farfeste. Na veku vôbec nezáleží, Božie dary sú pre všetkých.

Vstupné: zadarmo